Lilypie First Birthday tickers

Post-it Wall!

Thursday, March 25, 2010

Happy Easter Holidays!

Have a wonderful holiday and relax, because after Easter break, you will have to study lots of English! So, before starting your free days, how about an Egg Hunt? You just have to discover where the Easter eggs are hidden. Come on! It's a piece of cake!
Have fun,
*ESTER*


Tuesday, March 23, 2010

Avui és un dia negre... La Vicky ens ha deixat!


Aquesta és la frase que hi havia escrita aquesta tarda a la pissarra de la sala de professors. Si, lamentablement, la Victòria Santaulària, la nostra companya de Tecnologia del IES Pau Vila, ens ha deixat avui. 

Ha sigut així, sobtadament, sense preavís ni símptomes de cap tipus. Tot i que, per moltes senyals d'alarma que haguéssim pogut detectar abans, ningú no s'hagués pogut arribar a imaginar mai que avui seria l'últim dia que podríem veure la Vicky. I de totes maneres, per molt que ho haguéssim pogut sospitar amb antelació, tampoc no s'hi hauria pogut fer res.

Avui, però, no deixo de pensar en ella: en les seves conyes que sempre et feia si et creuaves amb ella pel passadís, en aquell somriure amable amb que sempre et rebia quan la cridaves per consultar-li alguna cosa, en aquella manera directa i sincera que tenia de dir-te les coses que sempre t'acabaven fent riure... Sempre recordaré una frase mítica d'ella: "Tu, nen, identifica't". Tenia unes sortides molt bones i molt espontànies.

Realment, tenia una visió molt clara de les coses i era una persona que es feia estimar per tothom, pel seu caràcter alegre i optimista. L'única cosa que em sap greu, és no haver tingut més temps per poder-la conèixer més a fons, ja que només hem pogut ser companyes des del setembre... Però tot i així, era una persona tan sociable i extrovertida que des del primer moment ja ens vam avenir. No diré ara que erem grans amigues perquè us mentiria, però si us puc dir que és la típica persona amb qui t'agradava estar a la sala de mestres o trobar-te pel passadís, amb qui sempre et paraves a intercanviar quatre paraules, ni que fos un simple: "Buff, aquestes escales cada cop costen més de pujar", com van ser les últimes paraules que ens vam poder dir abans d'entrar a la seva última classe.

Malauradament, avui és un dia ben negre, ja que ens ha deixat no només una companya de feina, sinó també una mare, una esposa, una filla... En definitiva, una gran persona.

Sempre et recordaré, Vicky.
*ESTER*

Friday, March 12, 2010

Tuesday, March 09, 2010

UNIT 6: Sing Along with Take That!

I hope you will enjoy this song very much! Have Fun!!!


Song lyrics | Shine lyrics

Monday, March 08, 2010

Thursday, March 04, 2010

Let's go to IMAX!

EGIPTE 3D. SECRETS DE LES MÒMIES
Apunta’t a l’egiptomania, i gaudeix explorant el sorprenent procés de momificació dels seus reis. La pel lícula narra la història d’una de les majors troballes de la història moderna: el descobriment, a la fi del segle XIX, d’un grup de quaranta mòmies, inclosos els dotze reis d’Egipte, entre les quals es troba el llegendari Ramsés el Gran.






STOMP, RITMES DEL MÓN
IMAX Port Vell t’ofereix l’oportunitat de viure un espectacle únic, diferent... Eva la Yerbabuena; Carlinhos Brown; els passos de ball de Jackie Robinson, de Nova York; els redoblants de Kodo, del Japó... Una festa visual i sonora de la diversitat i la cultura. Un tribut als ritmes del món i al seu llenguatge universal... sentiràs el batec del món en aquest viatge musical per les diferents cultures del planeta. Viuràs, no només l’intercanvi de ritmes, sinó també l’intercanvi de cultures.


For further information, click on this link.

Wednesday, March 03, 2010